Wednesday, September 26, 2012

a little switch

Here's what our entry way looked like for the first couple months after we moved in: 
 The giant frame hanging over the console table is the BART map that I made for Nick last year. The problem with the frame was that it hung on the same wall as the washer and dryer in the garage. Every time we turned them on, the frame went a little cattywampus and we were constantly readjusting it. Additionally, in our open layout floor plan, the art looked a bit washed out from afar. So I decided it was time for a change. Inspired by this picture and motivated by a Pottery Barn gift card, I purchased two candle sconces for the wall. 
I hung an already-owned mirror in between the two sconces. 
Here's what the space looks like today: 
Overall, I am more fond of this look than what was previously there. However, it's not quite where I want it to be. I think perhaps I need a bigger mirror, in a metallic or rustic finish. I think things will look better too when we replace the floors and paint the walls... Ah the never ending to-do list that my husband so adores!  
P.S. 10 points if you can find the sneaky family member that photo-bombed the last picture... 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...